MOBIEL ONDERNEMEN
MET DE INNOVATIEVE OPLOSSINGEN VAN COXX

WERKEN WAAR U WILT

Van alle gemakken voorzien werken op locatie, dat is ondernemen in een mobiel kantoor van Coxx. Altijd alles bij de hand tijdens klantbezoek of evenementen in een kantoor dat volledig is uitgerust naar uw wens. Basic of luxe uitstraling, u bepaalt het niveau en budget!

Mobiele kantoren van Coxx

Mobiele kantoren worden altijd op maat gemaakt. Voorzien van alle kwaliteit en comfort, volledig afgestemd op uw behoeftes en situatie. Het bijzonder lage chassis is een ideale basis voor verrijdbare kantoren, waar u en uw klanten gemakkelijk in en uitstappen.

Wanneer u langere periodes op een locatie werkt, is een afzetbare kantoor unit met het Coxx LiftBoxx systeem een slimme keuze. Eenvoudig zet u het kantoor op zijn pootjes. Met een enkele uitschuiffunctie creeren we al een werkruimte van 4.500 x 3.500 mm oppervlak. Terwijl er in het kantoor wordt gewerkt is het voertuig beschikbaar voor ander vervoer. Wel zo effici ënt.

MOBIELE KANTOREN

 • Ontwerp op maat
 • Verkrijgbaar als zelfrijdend kantoor en afzetbare units
 • Een of meerdere werkruimtes per voertuig mogelijk
 • Oplossingen voor rijbewijs B, C en C1
 • Creeer meer werkruimte door uitschuivende delen

Meer informatie »

Laagdrempelig zaken doen

U staat altijd oog in oog met uw klant in een verkoopwagen van Coxx. Dankzij het lage chassis is het hoogteverschil tussen de wagen en de straat bijna verwaarloosbaar. Dat maakt de interactie wel zo prettig. Met de lage instap wordt in- en uitladen een fluitje van een cent.


De lage instap gecombineerd met een hoog laadvermogen biedt de ideale basis voor marktwagens. Dankzij de modulaire opbouw kiest u zelf het formaat. Het chassis is lichtgewicht, waardoor u meer verkoopwaar kunt meenemen. Bovendien zijn al onze voertuigen te rijden met rijbewijs B of C1 (camper rijbewijs). • Vanaf 25 cm vloerhoogte
 • Meer verkoopwaar meenemen
 • Chassis op maat naar uw wens
Meer informatie »

FLEXIBEL STADSTRANSPORTHet hoogste laadvermogen binnen het B rijbewijs, dat bieden de slimme distributie-oplossingen van Coxx Mobile Systems. In een stedelijke omgeving waar steeds minder ruimte is, is efficient vervoer een must. Coxx biedt flexibel inzetbare, kleine vrachtwagens die dit mogelijk maken. Lichtgewicht chassis laten meer gewicht over voor de lading. Een lage instap van 41, 25 of zelfs 80 centimeter maakt in- en uitladen razendsnel en eenvoudig.

X-Low kleine vrachtwagen

COXX SHORTCABX-Low kleine vrachtwagen De Coxx Shortcab integraal cabine is een verkorte cabine waarvanuit u direct in de laadruimte kunt lopen. Dit scheelt tijd en handelingen. Ideaal voor bijvoorbeeld het bezorgen van pakketten.

MODERNE TECHNIEK IN EEN RETRO LOOKDenk je foodtruck, dan denk je aan een karakteristieke oude bestelbus. Datzelfde retro karakter wordt bij Coxx voorzien van alle moderne gemakken. Het eigenwijze uiterlijk van de Coxx Shortcab integraal cabine sluit perfect aan bij de retro look en feel van de moderne foodtruck. De cabine gaat direct over in de verkoopruimte, wat in 1,30 meter extra vitrine resulteert. De wagen is vorm te geven in een ontwerp naar keuze. Eenmaal op de bestemming is de wagen snel uit te klappen en heeft u dankzij het verlaagde chassis een eenvoudige interactie met uw klanten. Niet alleen handig voor foodtrucks, maar ook voor marktwagens.

X-LOW FOODTRUCK
OF VERKOOPWAGEN • Rijbewijs B of C1 volstaat
 • 25 cm werkvloer hoogte
 • Meer verkoopwaren meenemen
 • Snel en eenvoudig op te zetten
 • Retro design met moderne gemakken
 • Lage emissie: Euro 6, CNG en elektrisch

Meer informatie »WAT IS ER MOGELIJK?Coxx denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen. Ons designteam leeft zich graag uit op uw mobiele uitdaging. Kiest u voor een mobiel kantoor of een verkoopwagen gebouwd op het X-Low chassis?

MOBIELE KANTORENElk mobiel kantoor wordt op maat gemaakt. Geheel naar uw doel, afmetingen en comfort niveau. Vaak met bijzondere eigenschappen. Kiest u voor afzetbare werkruimtes of voor een rijdende werkplaats met een vaste lage instap? Zuinig en een lage emissie zijn standaard bij Coxx. Kies uit Euro 6 diesels, CNG of elektrisch aangedreven. Voor extra werkruimte zijn uitschuif- en uitklapfuncties beschikbaar.


Meer informatie »

X-LOW CHASSISDe laagste instap met het hoogste laadvermogen maken dit chassis zeer geliefd bij vele doelgroepen. De modulaire opbouw maakt alle maten flexibel, inclusief de wielbasis! Hoogwaardig Strengx S700MC metaal maakt het chassis lichtgewicht, maar ijzersterk. Er zijn diverse merken cabines als voorwagen beschikbaar, vaak uit voorraad leverbaar. Vanaf 3.500 kg tot 7.490 kg voertuiggewicht.


Meer informatie »

Offerte aanvragen of meer informatie ontvangen?

Neem contact op met Coxx Mobile Systems. Ga naar de contactpagina of vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan »

info@coxx.nl
Direct contact: +31 (0) 85 30 30 205


Neem contact op »