werkenbijcoxx

Werken bij Coxx Mobile Systems

Coxx is ambitieus en groeit snel. Om onze ambities te realiseren zijn we hard op zoek naar collega's die onze passie delen. Door onze innovatieve distributie oplossingen wordt Coxx in diverse landen en markten als gamechanger gezien. Help jij ons deze markten te veranderen en de wereld te veroveren met lage chassis?

Vacatures

CHASSIS ENGINEER / CONSTRUCTEUR WTB
Jarenlange innovatie heeft geleid tot onze lichtgewicht, modulaire chassis en vervoersoplossingen. Dit is de kracht van Coxx. De grondlegger van onze chassis ontwerpen gaat binnen enkele jaren met pensioen. Hiervoor zoeken wij een waardig opvolger.
Nieuwe voertuigmerken en aandrijftechnieken vragen om slimme chassis oplossingen. Word jij onze nieuwe bron van kennis en innovatie?

Lees de volledige vacature beschrijving hier en mail direct jouw CV met motivatie.

WERKVOORBEREIDER / TEKENAAR
De werkvoorbereider is de sleutelfiguur tussen verkoop en productie. Jij zorgt dat verkochte chassis en voertuigen tijdig worden geproduceerd, gekeurd en geleverd. In SolidWorks maak je per order een 3D chassis ontwerp. Jouw tekening dient als basis voor het ontwerpen van de carrosserie, ter goedkeuring voor de klant en als leidraad voor de productie.

Lees de volledige vacature beschrijving hier en mail direct jouw CV met motivatie.

PRODUCTIEMEDEWERKER CHASSISBOUW
Van het eerste boutje tot aan de afwerking ben jij betrokken bij het gehele productieproces. Vanaf een 3D tekening assembleer je onze modulaire chassis. Dagelijks zaag jij gloednieuwe voorwiel aangedreven chassis-cabines door. Deze tover je om tot lichtgewicht bedrijfswagens en slimme distributiesystemen vol innovaties. De productiewerkzaamheden zijn gevarieerd en bestaan uit een mix van schone assemblage, hydrauliek, voertuig elektronica, pneumatiek, licht carrosserie-werk en laswerkzaamheden.

Lees de volledige vacature beschrijving hier en mail direct jouw CV met motivatie.


Stageplaatsen

Naast productinnovatie en -ontwikkeling zijn we sterk gefocust op persoonlijke groei en hebben we ruimte voor diverse meeloop- en afstudeerstages voor VMBO, HBO en WO. Laat ons weten wat jouw achtergrond en ambities zijn en solliciteer naar een stageplaats.

MEEWERKSTAGE CHASSISBOUW EN VOERTUIGASSEMBLAGE (MBO)
Studeer jij werktuigbouwkunde, autotechniek of mechatronica? Dan biedt deze stageplaats in de voertuigproductie jou een mooie uitdaging!
Dagelijks werk je aan het bouwen van voertuigchassis in verschillende soorten en maten, voor uiteenlopende typen voertuigen. Gloednieuwe chassis cabines worden door jou doorgezaagd en voorzien van een nieuw onderstel.

Lees de volledige vacature beschrijving hier en mail direct jouw CV met motivatie.

MARKETING AFSTUDEERSTAGE MARKTONDERZOEK (HBO)
De wereld veroveren met distributieoplossingen vergt een slimme aanpak. Bied jij ons het inzicht waar we met onze producten aanwezig moeten zijn, om snel en strategisch te groeien?

In jouw onderzoek doorgrond je de potentie van diverse markten in verschillende landen binnen West-Europa. Jouw advies brengt de organisatie een scherpere focus op de marktsegmenten waar de we efficiŽnt en gericht kunnen uitbreiden.

Lees de volledige vacature beschrijving hier en mail direct jouw CV met motivatie.

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan er nog niet tussen, maar wil je graag ons team komen versterken? Stuur dan een open sollicitatie met jouw motivatie waarom we jou nodig hebben om onze ambities te realiseren!